Hvordan legger vi opp treningsøktene og ukene på Focus Norway?

På Focus Norway er de fleste timene(Focus Session) lagt opp etter samlebegrepet funksjonell trening. Funksjonell trening er en felles betegnelse for mange ulike treningsformer satt sammen. Derfor står vi fritt til å programmere økter selv. Vårt hovedmål med øktene og de 6ukers treningsperiodene, er at kundene skal få tett oppfølging, i form av begrenset antall plasser på timer av coacher med bred erfaring innenfor sine felt. Og at kundene skal få progresjon i form av hvordan øktene og ukene er lagt opp. Alle timene har et tema, oppvarming og en god forklaring til deg på alt du skal gjennom.


Hva trener vi:

I våre timer trenes både utholdenhet, arbeidskapasitet, styrke, smidighet, kraft, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon, balanse og presisjon. Ved å kombinere disse treningsformene vil det gi kunden variasjon, motivasjon og mestring. Man jobber enten på tid og/eller repetisjoner. Man kan konkurrere med seg selv, eller med andre.


Programmeringen:

På Focus Norway programmeres alle timene av Focus. Alle dagene/ timene har et mål og en grunn for hvordan det er satt opp som det er. I alle våre økter skal våre coacher kunne tilpasse økten utifra kundens nivå. Og det skal alltid legges opp ulike alternativer i forhold til skader/plager for at kunden skal få en optimal treningsøkt og maks utbytte for egen progresjon og mestring. Noen av timene jobber man 2 og 2, mens andre timer alene, eller i mindre grupper.


Øvelser:

Markløft, frivending, knebøy, press, støt og rykk samt en rekke turnrelaterte øvelser; pull-ups, dips, tauklatring, armhevninger, sit-ups, hoppetau, og en rekke øvelser kun ved bruk av egen kroppsvekt.


Utstyr:

vektstenger, manualer, kettlebells, ringer, tau, medisinballer, airbikes, møller, romaskiner, bokser og mer...


Andre timer(spesifisitet):

i form av å spesifisere seg innenfor et felt man ønsker å bli god på, har vi ulike timer i uken som vi kun fokuserer på å bli sterk i base øvelser, egen time med kun vektløfting og timer kun med fokus på kondisjon. Her har vi coacher med bred erfaring innenfor sine felt og gode læremestere for at kunden skal fra uansett nivå bli bedre på nettopp disse feltene.


Jeg trener på Focus og vil bli sterkere, raskere, i bedre form etc, hva, hvordan, hvor mye?

På Focus har alle medlemmer tilgang til sin egen coach, dette er en coach man kan prate med om:

Hva er målet med treningen?

Hvilke timer bør jeg gå på?

Hvor mye/ofte bør jeg trene?

Sette seg ett eller flere mål, og hva skal til for å nå det/dem?

For noen hjelper kanskje denne samtalen kun for en liten dytt og hjelp i gang eller på veien, og noen vil eller trenger kanskje å investere i PT timer for litt ekstra push og dra hjelp! Vi tilbyr PT timer på Focus, les mere om våre coacher på vår nettside HER:

www.Focusnorway.no/team


141 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Velkommen til Focus  Norway online booking!

Om du vil lese mer om vårt treningssenter og konsept, gå 

til hovedside

www.focusnorway.no